عباس نورزائی
همواره در محیطهای دانشگاهی، القاء میشد که اروپا و بهویژه آمریکا جزو سرزمینها و نظامهای آرمانی ی، اجتماعی و فرهنگی هستند.
از ظاهر زندگیشان که بگذریم که در زرق و برق مادیات غرق و در توزیع درآمد یعنی عدالت اجتماعی کُمیتشان لنگ است، الآن پنجاه سال است که من با عقل خودم به عملکردشان نگاه میکنم، هنوز با تودهی گردویی شکل خودم درگیرم که به کدام ویژگی این کشورها، اعتماد کنم و کدامیک بارز است؟
در قصههای قدیمی سیستان که مادربزرگم تعریف میکرد و معروف به آسوکه نیکی و بدی» بود، همواره از دیوها یاد میکرد و میگفت: ننه لبظ دیو چپِه یه»، یعنی هرچه دیوها به زبان میآورند، عکس آن درست است، البته دیو سریال کلاه قرمزی هم همینطور طراحی شده است.
ما رسیدیم به اینکه شاه، طاغوت، ستمگر، عیاش، فاسد است، آمریکا از او حمایت کرد.
ما بینهایت جنایات یک قوم خودخواندهی یهودی را در فلسطین اشغالی چند دهه است به وضوح میبینیم، آمریکا آن را مدینهی فاضلهی دنیا معرفی میکند.
ما صدام را م دانسته، هشت سال در مقابل او و تمام حامیانش به سرکردگی آمریکا دفاع جانانه کردیم، او بعد از هار شدنش و افتادن به جان خود آمریکا، از ترس خود، با او مقابله کرد.
جانیان دیگری که حب جاه و ریاست بر مردم داشتند با عنوان جعلی مجاهد، شما بخوانید منافق، چون گرگ گرسنه مردم ما را تکه پاره کردند و به صدام پناه بردند و عِرض نداشتهی خود را به او و اربابش آمریکا فروختند و جنایت کردند و به حرث نسل و آدمکشی پرداختند و میپردازند، آمریکا آنها را تروریست ندانست.
داعش را به عنوان بارزترین گروه تروریستی با تاریخ جدیدی در جنایت، روشهای آدمکشی و رذیلانهترین ترفندهای مقابله با مسلمین خلق کرد، اما با قدرت الهی سپاه پاسداران، محو شد.
لبظ دِیو چپِّه یَه/برگردان واژه ای که دیو خطاب به سپاه گفته، به معنی فرشته است.
قصهی نیاتک و گذاشتن فیل سیلاب و عبور آن از فنجان پلهای مسیر
کارکرد فساد، دقیقاً مثل خورهای است که در عصای حضرت سلیمان(علیه السلام) افتاد.
آمریکا ,است، ,دیو ,میکرد ,مقابله ,سپاه ,را به ,میکرد و ,کردند و ,او و ,و به
درباره این سایت